Gardena Smart Sileno Life 750 Robotmaaier zorgt voor meer vrije tijd

De voordelen van robot grasmaaiers zijn niet op één hand te te tellen en bieden heel veel mogelijkheden ten opzichte van andere grasmaaiers. Als het prijskaartje van een robotmaaier voor jou geen bezwaar is en dat je er niet tegenop ziet om éénmalig je grasperk met grensdraad af te rasteren, dan mag je er honderd procent zeker van zijn dat de keuze om een robotgrasmaaier te kopen de enige juiste is. Eén van die uiterst geschikte tuinhulpen is de Gardena Smart Sileno Life 750 Robotmaaier. Waarom verneem je hieronder.

De grasrobotmaaier verlost je van gras allergieën

Voor wie hinder ondervindt van een grasallergie of hooikoorts, is het een lumineus idee om een robot grasmaaier aan te schaffen. De hoofdreden hiervoor is dat de allergenen zich niet zo makkelijk in de lucht verspreiden, omdat de maairobot het gras voortdurend voldoende kort knipt. Naast het voordeel van de gezondheid zijn er geen emissies waar te nemen, wat het milieu enkel maar ten goede komt.

De Smart Sileno Life 750 zorgt voor meer vrije tijd

Met de Gardena Smart Sileno Life 750 Robotmaaier hoef je je geen zorgen meer te maken over het gebrek aan vrije tijd. Deze robotmaaier kortwiekt volautomatisch een grasperk zonder dat je strepen ziet. Dat heeft alles te maken met het ingebouwde Sensor-Cut systeem. Deze heel compacte grasmaaier is uiterst geschikt voor steile hellingen tot dertig procent. Daarnaast laveert deze grasmaaier met weinig moeite door piepkleine doorgangen. Door middel van een vrij grote display stel je vrij makkelijk de grasmaaier in zoals jij dat persoonlijk wenst. Vervolgens calculeert de Smart Sileno Life 750 Robotmaaier eigenhandig het maaiplan. Er bestaat ook de mogelijkheid om een eigen maaiplan toe te passen waardoor de grasmaaier alleen maar maait wanneer jij dat voorziet.

Gardena Smart Sileno Life 750, Gardena

Gardena Smart Sileno Life 750
€1.119,00

€1.199,00

€1.599,99


out of stock

Het aanleggen van een grensdraad

Een robot heeft slechts maar één ding nodig: de grensdraad om het perimeter gebied nauwkeurig af te grenzen. Dit kan voor sommigen als nadeel worden aanzien, maar daar staat tegenover dat je dat slechts maar 1 keer moet bepalen. Het belangrijkste voordeel is dat je met een robotmaaier heel wat tijd bespaart.

Bij de Sileno Life staat de veiligheid voorop

De Sileno Life beschikt over 3 vlijmscherpe mesjes die stukje bij beetje vakkundig het gras maaien. Hierdoor blijven kleine stukjes van het gras liggen als natuurlijke meststoffen op het gazon. De robotmaaier staat bekend voor zijn veiligheid. De grensdraad stippelt het maaigebied nauwkeurig uit zodat de robotmaaier exact weet waar moet worden gemaaid. Een uitermate gevoelige robot sensor voorkomt dat de grasmaaier niet wordt belemmerd door allerhande struikelblokken in je tuin. Een andere veiligheidsaspect is dat de messen onmiddellijk stoppen wanneer het maaitoestel wordt omhoog getild.

Makkelijke installatie van de robotmaaier

De robotmaaier aansluiten en installeren gebeurt op een heel eenvoudige manier. Je plaatst het laadstation op een willekeurige plaats op de gazonrand. Vervolgens leg je de draad om te begrenzen langs de rand van het grasperk. Start de robotmaaier en volg de simpele stappen die je op de display ziet. Meteen is de robotmaaier gebruiksklaar.