Bosch UniversalChain 18 LI Kettingzaag: veiligheid staat centraal

Het aanschaffen van een kettingzaag is niet hetzelfde als het kopen van andere consumptiegoederen. Het grote verschilpunt is het gevaar dat er schuilt als je niet gewoon bent om met een kettingzaag om te gaan. Het risico van kwetsuren loopt als een rode draad. Met het in acht houden van enkele basisregels kan je letsels vermijden. Vooral de kracht van een kettingzaag zal je goed moeten inschatten. Hierbij speelt beschermingskleding eveneens een cruciale rol. De Bosch UniversalChain 18 LI Kettingzaag is een tuingereedschap waar veiligheid op de eerste plaats komt en centraal staat.

"De Bosch accukettingzaag is een ketttingzaag die werkt op een Lithium-Ion accu. Hierdoor kan je de kettingzaag overal in jouw tuin gebruiken. Waar is het artikel voor geschikt?De Bosch kettingzaag is geschikt voor kleine en middelgrote klussen. De kettingzaag is bestemd voor het zagen van hout,...
Toon prijs

De Bosch UniversalChain 18 LI Kettingzaag voor middelgrote karweien

Deze kettingzaag van Bosch werkt op een Power for All accu op 18 Volt zoals talrijke andere gereedschappen van hetzelfde merk. De Lithium-Ion batterij zorgt ervoor dat je de kettingzaag overal kan gebruiken in de tuin of ergens anders. Dit gereedschap is uiterst geschikt om kleine of middelgrote klusjes te klaren. De kettingzaag is multifunctioneel optimaal te gebruiken om volgende karweien uit te voeren:

  • om hout te zagen
  • planken te klieven
  • stammen en takken door te snijden
  • bij het vellen van bomen

De grote troefkaarten van deze kettingzaag

Deze kettingzaag biedt heel wat mogelijkheden. Hieronder lees je enkele voordelen die in het oog springen:

Acculading gaat lang mee

Met 1 acculading kan je bijvoorbeeld een 100-tal 10 x 10 centimeter groot dennenhout doorklieven zonder te moeten stoppen met het afwerken van je klus. Hierdoor kan je een heel lange tijd een opdracht uitvoeren zonder angst te hebben dat je accu het begeeft

Meteen gebruiksklaar

Het opstarten van de kettingzaag is heel gebruiksvriendelijk en gebeurt op een eenvoudige manier. Geen drukdoenerij meer zoals bij andere tuingereedschappen. Denk maar aan benzine aangedreven motoren. Daarnaast behoort de wirwar van kabels eveneens tot het verleden.

"De Bosch accukettingzaag is een ketttingzaag die werkt op een Lithium-Ion accu. Hierdoor kan je de kettingzaag overal in jouw tuin gebruiken. Waar is het artikel voor geschikt?De Bosch kettingzaag is geschikt voor kleine en middelgrote klussen. De kettingzaag is bestemd voor het zagen van hout,...
Toon prijs

Beschikt over een krachtige motor

De Bosch UniversalChain 18 LI Kettingzaag beschikt over een krachtige motor met een vrij hoog vermogen. Concreet betekent dit dat je door de grote treksterkte heel wat uiteenlopende taken kan uitvoeren.

In het teken van de ergonomie

De designers van deze kettingzaag hebben geen detail uit het oog verloren. Om de kettingzaag in een betere handgreep te houden, werd gekozen voor een ergonomisch ontwerp en een softgrip wat makkelijk hanteerbaar is.

Een tweevoudig remsysteem voor extra beveiliging

De kettingzaag heeft een functierem om de beveiliging extra omhoog te tillen. Daarnaast is er ook een elektronische terugslagriem voorzien met een hoorbaar alarm en waarschuwing.

De kettingzaag kan de meeste tuinklusjes aan

Het combineren van een elektrisch aangedreven motor met een grote treksterkte en de 36 Volt Lithium-Ion batterij zorgt dat deze kettingzaag ei zo na alle tuinklusjes aankan. Hou er wel rekening mee dat deze kettingzaag niet standaard wordt meegeleverd met lader en accu. Die zal je apart moeten kopen.