Beste stille compressoren: fluisterstil en krachtig voor elke klus!

Als je aan het klussen gaat, dan kan een compressor je het een stuk makkelijker maken. Een compressor kan de kracht geven die je zelf niet kan of wilt leveren. Je kunt een compressor dan ook voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Ze kunnen daarnaast tijdens het gebruik soms wel veel herrie maken. Daarom hebben we voor je uitgezocht wat de beste stille compressor is!

Olvy

Pomp binnen no-time jouw banden op met de bandenpomp van Olvy. Dankzij de 4 verwisselbare tuitjes kan de compressor gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Van luchtbedden tot auto- en luchtmatrassen tot fietsbanden! De juiste bandenspanning voorkomt klapbanden en...

Samillion

Heb je ooit gewenst dat je onderweg altijd een betrouwbare luchtbron had om je banden op te pompen? Met deze nieuwe elektrische compressor wordt dit scenario werkelijkheid. Deze draagbare en gebruiksvriendelijke bandenpomp is speciaal ontworpen om snel en efficiënt lucht in je banden...

Makita

Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle...

QLT

Heb overal en altijd lucht bij de hand met de handige QLT Draadloze Luchtcompressor. De elektrische pomp is ideaal voor (fiets)banden, zwembadjes, luchtbedden en andere opblaasvoorwerpen. De draagbare luchtcompressor is lichtgewicht en compact. Een handige elektrische pomp voor thuis...

Bosch

De Bosch EasyPump accupomp; een klein gereedschap, grote prestatie. De EasyPump is de intuïtieve drukpomp van Bosch voor alle toepassingen tot max. 10,3 bar. De realtime meting van de pomp en de voorkeuzefunctie ondersteunen comfortabele en nauwkeurige resultaten bij het...

Wat is een stille compressor?

Een compressor is een apparaat wat je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Het levert kracht die je niet zelf kunt of wilt leveren. Dit doen ze door het leveren van luchtdruk. Zo gebruiken veel mensen een compressor voor het aandrijven van gereedschap of machines. Ook wordt het veel gebruikt voor het oppompen van banden, maar het kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor het uitvoeren van schilderwerkzaamheden.

Zo zie je dat je met een compressor erg flexibel bent en hem voor veel verschillende taken en klusjes kunt gebruiken. Over het algemeen is het wel een zwaar en groot apparaat. Dit kan wel lastig zijn om hem bijvoorbeeld te verplaatsen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kleinere en vooral lichtere uitvoeringen te vinden, de zogenoemde mini compressors.

De standaard zware en grote compressors maken over het algemeen erg veel geluid. Dit omdat ze erg veel kracht kunnen leveren. Gelukkig zijn er ook steeds meer compressors op de markt die minder geluid produceren, maar wel dezelfde kracht nog kunnen leveren. Dit zijn de compacte en stille compressors.

De voordelen van een stille compressor

Er zijn verschillende stille compressoren, die naast minder geluid produceren ook nog eens compact en handzaam zijn. Dit maakt ze ook ideaal om mee te nemen voor een klus op locatie of voor wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat met de auto. Doordat ze ook niet zo mega zwaar zijn, kun je ze makkelijk meenemen naar elke gewenste plek waar je hem wilt gebruiken.

Ook heeft een kleine stille compressor over het algemeen iets minder vermogen. Dit is geheel geen probleem. Grote degelijke compressors hebben vaak zoveel vermogen dat je hem zelf thuis nooit op vol vermogen zou hoeven te gebruiken. Met een lager vermogen krijg je ook alles wat je wilt doen al voor elkaar. Het kopen van een grote en luidruchtige compressor heeft dan voor de klusjes die je er mee wilt uitvoeren geen toegevoegde waarde.

Het kopen van een stille compressor

Als je een stille compressor wilt gaan aanschaffen zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Allereerst moet je natuurlijk uitzoeken of je de klussen die je er mee wilt gaan doen kunt uitvoeren. Het moet wel genoeg bar kunnen leveren voor wat je wilt gaan doen.

Daarnaast is het ook slim om te kijken naar het gewicht en naar de functies die de compressor nog meer heeft. Zo kun je sommige bijvoorbeeld ook aansluiten in de auto via een USB-kabel. Dit is wel zo handig wanneer je hem onderweg veel zou willen gebruiken. Kijk dus bij de productomschrijving altijd goed waar hij voor geschikt is.

De beste stille compressor

Op zoek naar een stille compressor kan overweldigend zijn. Er is dan ook veel aanbod te vinden. Elk gevestigd bouwmerk heeft wel een stille en compacte compressor in zijn assortiment zitten. We gaan je vertellen welke de beste stille compressoren zijn.

Makita DMP180Z Luchtpomp

De Makita luchtpomp is een compact en handzame compressor. Hij produceert tijdens gebruik 70 decibel, wat een stuk stiller is in vergelijking met andere compressors. Deze compressor heeft een maximale werkdruk van 8,3 bar, wat hem geschikt maakt voor veel klussen in en rondom het huis.

Er worden 4 verschillende adapters bijgeleverd, zodat je altijd een juist opzetstuk hebt. Hij heeft geïntegreerde led verlichting zodat je comfortabeler kunt werken op niet verlichte plekken. Ook is het display verlicht om de druk in te stellen en de bereikte druk af te kunnen lezen. Hij stopt automatisch als de ingestelde druk is bereikt en stopt ook automatisch na 5 minuten continu gebruik om oververhitting te voorkomen.

 • Maximale druk van 8,3 bar
 • Wordt geleverd met 4 extra adapters
 • Stopt automatisch bij de ingestelde druk
 • Wordt geleverd zonder accu en lader. Alle Makita accu’s zijn ervoor te gebruiken


Bosch EasyPump accupomp

De Bosch EasyPump is een zeer compact en vooral stille compressor. Toch heeft hij een maximale werkdruk van 10,3 bar. Hij heeft een duidelijk en groot display, waardoor hij zeer makkelijk te bedienen is. Helemaal handig is dat de handgreep opbergruimte biedt voor de diverse adapters. Zo hou je alles fijn bij elkaar en raak je ze niet meer kwijt.

Hij is zeer compact en dat maakt hem dan ook de perfect compressor voor onderweg. Met de opzetstukjes die erbij zitten kun je hem gebruiken voor verschillende doeleinden. Dit maakt het een zeer veelzijdig product.

 • Krachtig door de werkdruk van 10,3 bar
 • Zeer compact, waardoor je hem makkelijk meeneemt
 • Handig en makkelijk in gebruik
 • Heeft een vaste slang die niet demonteerbaar is


Vulpes Tech fiets pomp luchtcompressor- elektrische draagbare bandenpomp voor auto, scooter, fiets, bal en luchtbed

De Vulpes Tech luchtcompressor is een zeer lichte en compacte draagbare pomp. Hij wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken, waarbij er van 3 soorten 2 stuks geleverd worden. Zo heb je altijd een reserve opzetstuk, mocht je er een kwijtraken. Hij heeft 2 keer een 2000mAh batterij, wat de sterkste batterijen op de markt zijn. Dit maakt het een krachtige compressor.

De pomp is USB oplaadbaar, wat hem ideaal maakt voor onderweg. Zo kun je hem bijvoorbeeld makkelijk aansluiten in de auto en op die manier gebruiken. De batterij gaat volledig opgeladen ook lang mee. Hij levert 10,3 bar en produceert 80 decibel tijdens gebruik. Dit is nog steeds redelijk stil in vergelijking met de grote en zware compressors. Daarnaast heeft hij een duurzame 4000 mAh batterij, is hij multifunctioneel te gebruiken en heeft hij zowel een zaklamp als powerbank optie.

 • Zeer compact, net zo groot als een telefoon
 • Wordt geleverd met reserve opzetstukken
 • Veel extra opties zoals een zaklamp en ook te gebruiken als powerbank